Anul acesta, a fost despre Singapore.

Anul acesta, a fost despre Singapore.

2019 a început promițător pentru echipa Yawo Services. Colegii noștri din departamentul de vânzări, împreună cu managerul general, au participat la cea de-a 21-a conferință anuală, organizată de WCA, în Singapore.

Săptămâna conferinței a debutat cu un cocktail de bun-venit, iar apoi a continuat cu întâlnirile one-on-one, unde colegii noștri au legat parteneriate de încredere și de durată, sperăm noi.

Discuțiile au fost productive și au avut principal subiect dezvoltarea transporturilor și pieței, nu doar europene, cât și pieței mondiale. Din dorința noastră de a satisface cele mai exigențe nevoi ale clienților noștri, conferința a fost prilejul perfect pentru a dezbate subiecte importante, precum marfa periculoasă, condițiile de transportare ale acesteia și serviciile time critical.

Suntem de părere că abilitățile de colaborare nu trebuie să fie limitate doar la relațiile profesionale, ele putând fi valorificate și în relații personale, chiar de prietenie, astfel că, un alt obiectiv de al nostru, a fost ca, prin intermediul acestei conferințe, ne dezvoltăm relațiile cu agenții noștri externi, pentru o cât mai  bună  funcționare a lucrurilor, din punct de vedere logistic.